| cemre hakkındaki bilgiler | |
|
+3snr*ergl =)--CK_GK_YY--=) Cemre_Yoshy 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: cemre hakkındaki bilgiler Ptsi Haz. 16, 2008 4:47 pm | |
| bulduğunuz bilgileri buraya koyabilirsiniz.. ayrı başlık yok... | |
|
| |
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Salı Haz. 17, 2008 6:07 pm | |
| CEMRE
1985’te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi’nin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle’ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Zerrin Özer’in Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Salı Haz. 17, 2008 6:29 pm | |
| ok saol cnm paylaşımın için | |
|
| |
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Salı Haz. 17, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
snr*ergl Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 17 Sitemiz Nasıl? : güselllllllll=) Özel Mesajın? : çok fejji gülçinciyim kise ben daha çok gülçinciyim demesin=) Adın? : sonnur Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Salı Haz. 17, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Salı Haz. 17, 2008 9:32 pm | |
| bişi bişi:) paylaşımlar sitedeki durumunuz için çook önemli | |
|
| |
prenses_gülçin-ji Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl? : süpper bir site Özel Mesajın? : seni choq seviyorum GÜLÇİN Adın? : BURÇİN Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Çarş. Haz. 18, 2008 5:20 pm | |
| ewet...haklı teşekkür ederim cnmm | |
|
| |
| |
| |
_BeYsA_ YepYeni Üye:)
Mesaj Sayısı : 7 Sitemiz Nasıl? : Güzel Özel Mesajın? : BEYSA(l)EMRE Adın? : BEYSA Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Çarş. Haz. 18, 2008 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Çarş. Haz. 18, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Ptsi Haz. 23, 2008 12:23 pm | |
| bunlar da benden
1-)Cemre “acayip” lafını çok kullanıyomuş 2-)lisedeyken 5 kes disipline Gitmişş 3-)kullandığı tuhaf kelimelerden Biri “çıldır çıldır”mış 4-)Cemrenin gıcık Olduğu reklamlar çıkınca cemre delirirmiş 5-)Küçükken kardeşiyle zeytin yağını yerlere dökmüşler ve ovalamışlar yerlerde yerden ısıtma olduğu için hep zeytinyağı kokuyormuş anneside 3 gün boyunca yerleri silmek zorunda kalmış annesi siliyomuş yerler yine zeytinyağı kokuyormuş 6-)Cemrenin 2 kardeşi varmış birisinin adı dilan diğerinin ise sehle’miş. 7-)araba plakası BCK’mış anlamı Batur-Cemre Kemer!Batur çok sevdiği kuzeniymiş 8-)Cemre otururken birisi ayağa kalkınca cemrede kalkarmış 9-)Cemrenin burnu estetikmiş 10-)ismail-yk’nın klibinde oyunculuk yapmış
ANNESİ=ŞEBNEM (Menejer) BABASI=İSLAM DOĞUM TARİHİ=17 ŞUBAT 1985 DOĞUM YERİ=İSTANBUL BOYU=1.67 KİLOSU=44 EN SEVDİĞİ RENK=MAVİ EN SEVDİĞİ YEMEKLER VE İÇECEKLER=KAVURMA TAVUKLU BURGER,ENGİNAR HİÇ SEVMEDİĞİ YEMEKLER VE İÇECEKLER=PORTAKAL VE PATLICANMIŞ
DİNLEDİĞİ SANATÇILAR=MARİAH CAREY VE NİL | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Ptsi Haz. 23, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
DeaD LoLiPOP Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Ptsi Haz. 23, 2008 3:30 pm | |
| saolun kızlar | |
|
| |
| Konu: Geri: cemre hakkındaki bilgiler Ptsi Haz. 23, 2008 9:11 pm | |
| | |
|
| |
| cemre hakkındaki bilgiler | |
|