| sohbet edelim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: sohbet edelim Ptsi Haz. 16, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
prenses_gülçin-ji Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl? : süpper bir site Özel Mesajın? : seni choq seviyorum GÜLÇİN Adın? : BURÇİN Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Ptsi Haz. 16, 2008 6:57 pm | |
| slm nbr cnm(flood yasak mı)) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Ptsi Haz. 16, 2008 7:03 pm | |
| evt cnm sitenin her yerinde flood yasak.. slm cnm nasılsın??bn iim | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 5:51 pm | |
| bnde iyim =) site ayrıca cok güzel ya =) | |
|
| |
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 6:17 pm | |
| h.g. cnmmm =) ee anltın bakalımm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 6:31 pm | |
| beenmene sevndim semracım.. anlatıyım bakalım.. biliosunuz bnm bayağı sitem vardı hepsini kapattım bu ve bi tane sitem kaldı nerden nereye artık bunla da ilgilenicez dimi? | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 6:50 pm | |
| ewt başka yolu yok kapatsan sitenden memnun olanlar kızar mesela (ben) | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Salı Haz. 17, 2008 10:09 pm | |
| saol cnm sizin sayenizde hepbirlikte siteyi güzelleştireceğiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Perş. Haz. 19, 2008 12:49 pm | |
| ewt bnde bunu başaracağımıza inanıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Perş. Haz. 19, 2008 11:01 pm | |
| çok saol cnm başarmamamız için hiç bi sebep yok zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim C.tesi Haz. 21, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
DeaD LoLiPOP Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: sohbet edelim Ptsi Haz. 23, 2008 3:35 pm | |
| cnm sımdı resım koyamıyorum ımageshack acılmıyo bnm pcde ama acıldıgı zaman ılk ısım resımler koymak olck | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet edelim Ptsi Haz. 23, 2008 9:13 pm | |
| | |
|
| |
| sohbet edelim | |
|