Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Misafirler Ptsi Haz. 16, 2008 4:21 pm | |
| Cemre ve yoshy fanıysan ya da hepsi fanıysan burası tam sana göre.. misafirliği bırak da katıl aramıza... | |
|
prenses_gülçin-ji Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl? : süpper bir site Özel Mesajın? : seni choq seviyorum GÜLÇİN Adın? : BURÇİN Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Misafirler Ptsi Haz. 16, 2008 6:54 pm | |
| bencede adminimiz haklı... | |
|
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Misafirler Ptsi Haz. 16, 2008 7:01 pm | |
| | |
|
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Misafirler Çarş. Haz. 18, 2008 5:40 pm | |
| ama biz üye oldukk ne demek istediğini anlamadım cnm nese boşver evt misafireleriiz lütfen sizde üye olun bu güzel sitede aramıza katılınn =) | |
|
| Konu: Geri: Misafirler Çarş. Haz. 18, 2008 6:28 pm | |
| cnm öle derken sizi kastetmedim yani siz iiki üye oldunuz ve çok tşk ediorum olmayanlar için diorum gördüün gibi 15 üye olmadı daha o yzdn olan yok diorum misafirler lütfen üye olun davetiye bekliosanız çıkartalım yane... | |
|