Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
Konu: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 3:09 pm
???
DeaD LoLiPOP Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 5:27 pm
evet hemde çokk tavşan kus cıvcıv ev kopegı balık kaplunbag
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 5:34 pm
ohh ne güzel ya bn sadece tavşan beslemiştim
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 5:41 pm
biz almanyada otururken bi kuşumuz vardı tabi bn 4 yaşında flndım sonra biz tatil için türkiyeye gelmişdik kuşumuzuda üsteki komşumuza bırakmışdık biz gelene kdr baksın diye ama kuşumuz kaçmış uçmuş gitmiş ama bi kac yol sonrada balık besledik gecen sende tavşanımız vardı onu ablam annanem gilin ordaki bi komşuya verdi birde civcivimiz vardı 2 tane onlarda öldüler
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 6:30 pm
bende almanyada oturuodum neresinde oturuodun?sohbet bölümünne yaz lütfen bn civciv besleedim ama onu da çiftliğe verdik kuş besliodum onunda kafesini temizlerken kaçtı şimdi tavşan besliorum çox tatlı
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Salı Haz. 17, 2008 10:27 pm
evt tavşan çok tatlı ama bn şu an hiç bi hayvan beslemiorum
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Perş. Haz. 26, 2008 11:28 am
1 kere balık beslemiştim ama anneannemlere gittim sonra geldim ölmüşlerdi
Konu: Geri: Hiç hayvan beslediniz mi? Çarş. Tem. 02, 2008 10:33 pm