Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Stres Salı Haz. 17, 2008 3:13 pm | |
| Stres Heyecansal gerginlik tüm hayatınızı etkileyebilir. Bu etkilenmeyi en az seviyeye indirmek; insan sağlığı ve uzun yaşamak için son derece gereklidir. Yapılan araştırmalar stresin, pek çok hastalığın başlamasında ve artışında sebep olduğunu göstermektedir. İç sıkıntısından, vücudun bağışıklık sisteminin bozulmasına kadar geniş bir yelpazede insan sağlığını etkilemektedir. Stres tüm dengeyi alt üst eder. İçinizdeki gelen sıkıntıyı atamadıkça gerginlikten kurtulamazsınız ve gerginlik arttıkça sıkıntınız yoğunlaşır. Zihinsel düzenlemelerle, yeni şartlandırmalarla stresi yenmek artık daha kolay. Kendi gücünüzü kullanarak, gerginlik giderici; vücudu ve zihni gevşetme egzersizlerini öğrenerek stresle baş edebilirsiniz.
stresle başa çıkmak için neler yapıyorsunuz? en çok ne zaman stresli oluyorsunuz? | |
|
snr*ergl Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 17 Sitemiz Nasıl? : güselllllllll=) Özel Mesajın? : çok fejji gülçinciyim kise ben daha çok gülçinciyim demesin=) Adın? : sonnur Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Stres Salı Haz. 17, 2008 9:29 pm | |
| ben başa çıkmak için ağlarım yada yürürüm en çok hafta sonuuuuuuuuuu sitresli olurumm | |
|
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Stres Salı Haz. 17, 2008 9:52 pm | |
| şahsen ben sessiz bi ortama giderim pazartesileri ve sınav olduğunda stresli olurum | |
|
DeaD LoLiPOP Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Stres Ptsi Haz. 23, 2008 3:44 pm | |
| saol cnm ya bnde çok stres var | |
|
| Konu: Geri: Stres Ptsi Haz. 23, 2008 9:22 pm | |
| stresli olmayan var mıdır ki lokumum | |
|