Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Başaramama korkusu Salı Haz. 17, 2008 3:15 pm | |
| Çoğu insanda başarısız olma güdüsü hakimdir, bunun sonucunda da nice cevherleri ortaya çıkmadan kaybolmaktadır, başarısızlık korkusu bir nevi hastalıktır ve yenilmesi gerekir.
Bazen en zeki ve en hızlı düşünene insanlar bile istedikleri kadar başarılı olamazlar. Bu kaçınılmazdır. Çenenizi ne kadar çok ortaya çıkarırsanız, insanlara buna bir yumruk atmaları için o kadar çok olanak tanımış olursunuz. Başarısızlık sendeleyip düşmek değil, sendeleyip düşmek ve düştüğün yerde kalmaktır.
sizde de bu korku oluyor mu? ne gibi durumlarda oluyor? | |
|
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Başaramama korkusu Salı Haz. 17, 2008 6:26 pm | |
| ewt bende başarısızlık korkusu var hemde çok derslerde matematik te oluyor matematiğide hiç sevmiyorum bi işlemi yapamicam die çox korkuom | |
|
snr*ergl Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 17 Sitemiz Nasıl? : güselllllllll=) Özel Mesajın? : çok fejji gülçinciyim kise ben daha çok gülçinciyim demesin=) Adın? : sonnur Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Başaramama korkusu Salı Haz. 17, 2008 9:28 pm | |
| ben de bu korku oluor sınavlarda msl sbs | |
|
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Başaramama korkusu Salı Haz. 17, 2008 9:52 pm | |
| aynen bndede oluo çok kötü hemde | |
|
DeaD LoLiPOP Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Başaramama korkusu Ptsi Haz. 23, 2008 3:44 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Başaramama korkusu Ptsi Haz. 23, 2008 9:23 pm | |
| ö.d cnm sorulara cvp da verrsn ii olur | |
|