Evet herkesin sorunu olan bu sivilceler başımıza dertler...Herkes sivilcelerden kurtuluş yolu yok der ama var... Bendede çok sivilce vardı ama arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel sivilceleri kurutup yok eden bir ilaç önerdi bende hep onu kullanıyorum.Ve tüm sivilcelerim geçti.
Tüm eczanelerde bulabilirsiniz İlaç ismi:Aknefug BP 10
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
Mesaj Sayısı : 26 Sitemiz Nasıl? : gzl Özel Mesajın? : feci yoshyci ve cemreci Adın? : melike Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08