| Kullanıcı Rütbeleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Kullanıcı Rütbeleri Salı Haz. 17, 2008 9:21 pm | |
| YepYeni Üye:) 0 msj Üyemiz:) 15 msj Tatlı Üye:) 30 msj Sheker Üye:) 50 msj Deneyimli Üye 70 msj Bağımlı Üye:) 90 msj | |
|
| |
snr*ergl Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 17 Sitemiz Nasıl? : güselllllllll=) Özel Mesajın? : çok fejji gülçinciyim kise ben daha çok gülçinciyim demesin=) Adın? : sonnur Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Salı Haz. 17, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Salı Haz. 17, 2008 9:30 pm | |
| | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 4:55 pm | |
| | |
|
| |
prenses_gülçin-ji Üyemiz:)
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl? : süpper bir site Özel Mesajın? : seni choq seviyorum GÜLÇİN Adın? : BURÇİN Favori Hepsi Kızın? : Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 5:37 pm | |
| - SemraKemer demiş ki:
- sağol cnm =)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 6:26 pm | |
| saolun lokumlar böle bncede güzel olur hem bi sonraki rütbe içinde çok msj atarsınız | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 7:47 pm | |
| ben yapamam ama diğer normal üyeler içinde iyi oldu yazman ona göre daha cok msj atarlar =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Çarş. Haz. 18, 2008 8:05 pm | |
| evet cnm ama sen de prensessin ve snnde msj sayının çok olması gerek yani.. | |
|
| |
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Perş. Haz. 26, 2008 1:13 pm | |
| evt cnm biliyorum ve elimden gelenide yapıoyrum | |
|
| |
| Konu: Geri: Kullanıcı Rütbeleri Salı Tem. 01, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
| Kullanıcı Rütbeleri | |
|