Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Komik isimler Çarş. Haz. 18, 2008 8:35 pm | |
| Bayram Amca Necati Yenge Meliha Eniste Zehra Esekcanbazı Yusuf Ziya Salakoglu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür Ismail Öldürücü Gülsen Motor Haci Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Saban Küt Vesile Aybasi Haziment Pet Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldir Atilla Otuzbirogulları Ahmet Yavsar Ökkes Ford Nadir Verir Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık Izzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma | |
|
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| |
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Komik isimler Ptsi Haz. 23, 2008 12:12 pm | |
| ya nereden buluyorsun bunları çok komikler | |
|
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Komik isimler Ptsi Haz. 23, 2008 3:03 pm | |
| saol jnm evt emre aşıkda var bn bulurummm meslek sırrııı | |
|
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Komik isimler Çarş. Haz. 25, 2008 9:33 pm | |
| çok komik gülmekten yerlere yattım valla | |
|
| Konu: Geri: Komik isimler Çarş. Tem. 02, 2008 10:26 pm | |
| | |
|