Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Elif Turandan Grup Hepsiye Eleştiri Ptsi Haz. 23, 2008 9:29 pm | |
| Elif Turan’dan Grup Hepsi’ye Eleştiri…!
”Ben bazen izliyorum ve izlerken accayip gülüyorum.Bu kadar saçma sapan bir dizi görmedim hayatımda.Ne kadar çocuklara kotu ornek olacak sey varsa içinde yani.Bi kere kızların kahvaltı alışkanlıkları yok.Ayrıca şarkıcılık yaparak tutunamadılar.Dizi yapalım da tutunalım dediler ama oda olmadı reytingleri cok dusuk dizinin.Sezen Aksu nasıl onları destekliyor onu hiç anlamıyorum zaten.”" | |
|
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Elif Turandan Grup Hepsiye Eleştiri Çarş. Haz. 25, 2008 9:18 pm | |
| o kadını zaten benim gözüm tutmamıştı | |
|
Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Elif Turandan Grup Hepsiye Eleştiri Salı Tem. 01, 2008 3:10 pm | |
| ya evet neler demiş sanamı kalmışş | |
|