Cemre_Yoshy --CeMrE YoShY FaN AdMiN--
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Komik Sözler Salı Haz. 17, 2008 3:05 pm | |
| Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut... Japonlar ne zaman günaydin der ? Sabah olunca . -Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi. Bakanlar Kurulu'nun aldigi kararla hamilelik 6 aya indirilmistir! -Yarinlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlarin yarinlari degilmi? -Sakin beni takip etme! Ben de kayboldum! -Karar vermekte zorluk mu çekiyorsun? -Hmm... Hem evet, hem hayir -Çocuklar dövmek içindir! Sevmek için hayvan besleyin! -Gizlilikte bir haktir. Yasamak gibi; korumazsan kaybedersin! -Bana bes milyon borç verebilirmisin? --Tabii! DÜN gel veriyim! -Ekrem burdaydi... -"Dogru degil! Ben hiç burda olmadim! Normaller tehlikelidir! -Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz! -En kuvvetli gölge, nerde en çok isik varsa ordadir. -Düsünmeden ögrenmek, yitirilmis bir emektir. -Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin asagi!
Sizde bulduğunuz komik,eğlenceli yazıları vb. buraya başlıklar halinde koyabilirsiniz.. | |
|
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Salı Haz. 17, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
=)--CK_GK_YY--=) #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 52 Sitemiz Nasıl? : sÜqEr Özel Mesajın? : site harika Adın? : Gizem Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Salı Haz. 17, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
SemraKemer #PrEnSeSiMiZ#
Mesaj Sayısı : 57 Sitemiz Nasıl? : süperr Özel Mesajın? : -_-Cemre_Kolik_Semra-_- Adın? : Semra Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Salı Haz. 17, 2008 6:13 pm | |
| - SemraKemer demiş ki:
- sağol cnm =)
| |
|
Mesaj Sayısı : 320 Yaş : 31 Sitemiz Nasıl? : Benim sitem bence çok güzel Özel Mesajın? : cemrem benim bitanem Adın? : kvlcm Şirin Hayvanın Ne? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Salı Haz. 17, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Ptsi Haz. 23, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Komik Sözler Ptsi Haz. 23, 2008 3:01 pm | |
| | |
|
yoshy_zeynep Sheker Üye:)
Mesaj Sayısı : 65 Sitemiz Nasıl? : çok güzel Adın? : zeynep Favori Hepsi Kızın? : Ruh Halin Ne? : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Komik Sözler Çarş. Haz. 25, 2008 9:36 pm | |
| çiçekleri koparmayın kökünden sökün çok komik | |
|
| Konu: Geri: Komik Sözler Çarş. Tem. 02, 2008 10:23 pm | |
| | |
|